Dakbekleding met pannen of leien


Uw dak moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of het nu vriest of stralend weer is, met ons zit u altijd goed. TBM Dakwerken is gespecialiseerd in het leggen van leien en dakpannen. Als u kiest voor nieuwe dakbekleding regio Eksel, is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren. U kunt vrijblijvend naar ons bellen of mailen voor meer informatie.

Leien

Leien hebben een gemiddelde levensduur tussen de 30 en 50 jaar (afhankelijk van het soort lei) en vergen weinig onderhoud. Ze zijn licht in gewicht en dus ideaal voor renovatie van uw dak. Deze dakbedekking heeft een strak uiterlijk en is daardoor geschikt voor allerlei soorten daken, ook voor daken met een ronding of kromming.

Ze zijn ook te plaatsen op buitenmuren, zo creëert u een perfecte overlap van het dak naar de gevel van uw huis. Leien zijn er in tientallen soorten en maten, wij bekijken graag welke optie het beste bij u past.

Kleidakpannen

Kleidakpannen gaan gemiddeld 50 jaar mee. U bent dus verzekerd van een duurzaam dak. De dakpannen zetten slechts minimaal uit bij temperatuurschommelingen en zijn dus weerbestendig. Deze dakbekleding is over het algemeen een goedkopere optie dan leien.

Bij het leggen van uw leien of dakpannen wordt standaard een kwalitatief afvoersysteem geïnstalleerd, waardoor onder andere de kans op lekkage wordt teruggedrongen. Bent u er nog niet uit? Laat TBM Dakwerken uit Eksel u professioneel adviseren over de beste dakbedekking voor uw huis.

Back to Top