Dakherstellingen


Een dakherstelling moet vlug en goed gebeuren. Voor TBM Dakwerken is dat een specialiteit. Een plensbui of smeltende sneeuw, het kan aangenaam zijn om te bekijken wanneer u gezellig binnen zit maar als het water zijn weg naar binnen vindt, is de pret er af.

Onze werking

Wij zorgen ervoor dat u weer vlug kan genieten. Wanneer u een lek of schade aan uw dak vaststelt, is het eerste nummer dat u moet bellen dat van ons. Wij maken tijd uw dak te komen herstellen.

Ook na een zware storm met windschade dringen herstellingen zich meestal snel op. Wij onderzoeken de schade en zorgen voor een volledige dakherstelling in Eksel. Bij een lek gaan wij met al onze ervaring op zoek naar de oorzaak.

Wij sporen de barst of scheur in uw dak op en herstellen het. Wij zijn er om deze problemen aan te pakken op hellende en platte daken, de dakgoten en de afvoerbuizen. Met ons inzicht zorgen wij voor een definitieve herstelling aan uw dak zodat u weer voor vele jaren verder kan.

Contact opnemen

Uiteraard is het mogelijk dat er zich grotere werken opdringen om uw dak te herstellen. Na de voorlopige reparatie geeft TBM Dakwerken uit Eksel u een duidelijke toelichting over de verdere ingreep die nodig is. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het aanbrengen van nieuwe roofing, het leggen van nieuwe pannen of het vervangen van het zink. Wij voeren dit graag voor u uit.

Een lekkend dak? Neem contact met ons op en wij staan voor u klaar.

Back to Top