Plaatsen en vernieuwen van platte daken

Blijf niet met de handen in het haar zitten wanneer het plat dak van uw woning barsten vertoond. Wij werken enkel met materialen van duurzame kwaliteit en bouwen op onze stevige ervaring om platte daken in Eksel te leggen die gedurende vele jaren alle weersomstandigheden trotseren.

Advies op maat

Bij het vernieuwen van platte daken komen wij naar u toe om de toestand te bekijken.
Wij geven u nuttige adviezen om tot de perfecte uitvoering te komen. Na de gedetailleerde opmetingen krijgt u van ons een duidelijke en vooral uitdagende prijsofferte.

Na het maken van alle afspraken beginnen wij volgens planning met de werken. Het oude plat dak wordt proper afgebroken en vernieuwd. Hierbij plaatsen wij bijvoorbeeld stevige balken, een efficiënte isolatie of nieuwe lichtkoepels. Voor de bedekking werken wij uitsluitend met roofing die professioneel wordt aangebracht.

Doe een beroep op ons

Wij leggen uiteraard ook platte daken bij nieuwbouw. U maakt meteen een goede start in uw nieuw project door de aanleg van het plat dak aan ons toe te vertrouwen. Ook bij uitbreidingswerken aan uw woning is TBM Dakwerken uit Eksel de ideale partner voor een lekvrij plat dak.

Contacteer ons nu als uw plat dak aan vernieuwing toe is.

Back to Top