Timmerwerken


U bouwt uw droomhuis of u renoveert een woning? Besteed dan voldoende aandacht aan de daktimmerwerken. Want die maken of kraken de rest van uw dakbedekking. Ga in zee met vakmannen.

 

Werken uitgevoerd van A tot Z

TBM Dakwerken bespreekt uw daktimmerwerken in de regio Eksel van a tot z. Tevens adviseren wij u bij uw materiaalkeuze: gedrenkt hout voor het skelet van uw dakconstructie, onderdakplaten, panlatten...

De stevige basis van een goede dakbedekking: een onderdak volgens de regels van de kunst. Want een goede voorbereiding is het halve werk – ook bij dakwerken. Wat is een onderdak? Een doorlopend houten scherm onder de dakpannen of leien van uw dak.

Het is de hoeksteen van elk goed geïsoleerd, watervrij en ademend pand! Want het zorgt voor een totale wind- en waterdichtheid. Waarom wij hameren op degelijk daktimmerwerk? Omdat uw dakconstructie en uw onderdak uw dakbedekking dragen, generaties lang.

 

Ook Carports

TBM Dakwerken kan ook voor de plaating van uw carport instaan. Bent u het beu om 's ochtends uw auto ijsvrij te maken? Of wilt u dat de wagen gewoon wat beschut staat? Dan is een carport de juiste oplossing. En TBM Dakwerken is uw betrouwbare vakman voor de plaatsing ervan

 

Neem vandaag nog contact op

Een klus die u niet op eigen houtje kaart, maar uitbesteedt aan vaklui die uit het juiste hout gesneden zijn.
Contacteer TBM Dawkerken uit Eksel voor vrijblijvend advies.

Back to Top